Tuesday, December 21, 2021

Råd for dating en arkitekt

Råd for dating en arkitekt



Hva er honoraret ditt, og hvordan er det strukturert? De vet at med intelligens og innsats er alt mulig. Kanskje skaper vaskerommet ditt i gangen oppe i trafikken hver gang du åpner døren. En arkitekt kan foreslå å erstatte et lignende, men mer økonomisk byggemateriale for å få samme effekt, råd for dating en arkitekt. Var deres korte møtt? Gjennomgå tegninger og materialforslag omgående. Følgende trinn er typiske.





Finn gode ressurser og lær hvordan du elsker bedre.



Persepsjon versus virkelighet er et tema jeg har dekket noen ganger på denne siden. Den generelle konsensus er at arkitekter er intelligente, ærefulle, stilige f.eks. Arkitektur blir ofte valgt som profesjon for karakterer i filmer og på TV av den enkle grunn at det ikke er noen ulemper med karakteroppfatningen til en arkitekt. De kan være alle tingene du vil at helten din skal være uten bagasjen som følger med andre yrker som vanligvis forbindes med svært intelligente mennesker, råd for dating en arkitekt.


Arkitekter kan gjøre og være alt forfatterne av disse showene vil at de skal være. Her er noen egenskaper - noen gode og noen dårlige - som nesten alle formelt utdannede arkitekter rundt om i verden deler. Uten spesiell rekkefølge:. Trenger du noe limt? Arkitekter kan fortelle deg når du skal bruke hvitt lim vs. varmt lim vs. gummisement vs. Tror du har en mening? Vurderer å ta en tur som til hedonisme? De kan si at de virkelig liker noe … men selv da vil de systematisk påpeke alle feilene.


Visste du at det finnes forskjellige former for X-Acto-blader? Arkitekter vil sørge for at når du trenger det riktige X-Acto-bladet, vil du ha det riktige X-Acto-bladet. Har noen gang tenkt råd for dating en arkitekt kjøpe et nytt møbel? Råd for dating en arkitekt forberedt på å aldri ha nye møbler igjen.


Arkitekter råd for dating en arkitekt de er nyttige når de fleste faktisk ikke er det. Bare fordi de eier en fin skruepistol og forstår hva entreprenøren sier betyr ikke nødvendigvis at de kan gjøre det, råd for dating en arkitekt. De få som er nyttige vil ta ekstremt lang tid å fullføre et prosjekt fordi de streber etter perfeksjon.


Arkitekter lærer stadig nye ferdigheter. Som en gruppe har de en tendens til å ønske å lære ved å gjøre, men siden de er lærde, vil de mest sannsynlig lese en bok om det først. I følge en svært vitenskapelig studie utført av mea svært høy prosentandel av arkitekter liker å lage mat.


I følge den samme studien, råd for dating en arkitekt, en enda høyere prosentandel av arkitekter hater å vaske opp. Vær forberedt på at alle dine nye venner kan være andre arkitekter. Arkitekter er veldig råd for dating en arkitekt ved å si sin mening som om den var fakta og vil være så overbevisende at du vil tro de vet noe om alt.


Ikke la deg lure, de lærer å snakke på denne måten i arkitektstudio. Arkitekter vil fortsette å bruke svart ... i det minste til noe mørkere kommer ut. Ethvert håp du hadde om å forbli uvitende til uløste plangeometrier som skaper kaotiske takformer, går tapt. Arkitekter har et unaturlig forhold til kaffen sin. Hver dag. Så der går du, litt innsideinformasjon om karaktertrekkene til de fleste arkitekter - mann eller kvinne.


Alt tatt i betraktning, kan du sannsynligvis gjøre mye verre. Derfor er ikke alt du leser på denne siden en erstatning for å faktisk jobbe med meg. Å følge mine tilfeldige råd er på egen risiko ... hvis du vil ha min udelte oppmerksomhet, vil jeg anbefale å ansette meg. Uten spesiell rekkefølge: Trenger du noe limt?


Eller styrke i underkroppen. Lykkelig gift. Hvordan er en arkitektdag? Cottonwood Modern - Innrammingsoppdatering. enda bedre ting fra Life of an Architect. Bihullet til en arkitekt. Viktigheten av å sette mål. Designers' Choice Award - Peer Recognition. Skissene dine taler for seg selv.


John Ruskin: Common Law of Business Balance. Del dette: Klikk for å dele på Facebook Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Twitter Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på LinkedIn Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Reddit Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på WhatsApp Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Reddit. e-post dette til en venn Åpnes i nytt vindu Klikk for å skrive ut Åpnes i nytt vindu.


Vil du bli arkitekt? Råd for dating en arkitekt Kommentarer E-post påkrevd Navn påkrevd Nettsted. Send til e-postadresse Ditt navn Din e-postadresse Avbryt Post ble ikke sendt - sjekk e-postadressene dine!





dating noen separert



Som en gruppe har de en tendens til å ønske å lære ved å gjøre, men siden de er lærde, vil de mest sannsynlig lese en bok om det først. I følge en svært vitenskapelig forskningsstudie utført av meg, liker en veldig høy prosentandel av arkitekter å lage mat.


Ifølge den samme studien hater en enda høyere prosentandel av arkitekter å vaske opp. Vær forberedt på at alle dine nye venner kan være andre arkitekter. Arkitekter er veldig flinke til å si sin mening som om den var fakta og vil være så overbevisende at du tror de vet noe om alt.


Ikke la deg lure, de lærer å snakke på denne måten i arkitektstudio. Arkitekter vil fortsette å bruke svart ... i det minste til noe mørkere kommer ut. Ethvert håp du hadde om å forbli uvitende til uløste plangeometrier som skaper kaotiske takformer, går tapt. Arkitekter har et unaturlig forhold til kaffen sin.


Hver dag. Så der går du, litt innsideinformasjon om karaktertrekkene til de fleste arkitekter - mann eller kvinne. Alt tatt i betraktning, kan du sannsynligvis gjøre mye verre. Derfor er ikke alt du leser på denne siden en erstatning for å faktisk jobbe med meg.


Å følge mine tilfeldige råd er på egen risiko ... hvis du vil ha min udelte oppmerksomhet, vil jeg anbefale å ansette meg. Uten spesiell rekkefølge: Trenger du noe limt? Eller styrke i underkroppen. Lykkelig gift,. Hvordan er en arkitektdag? Cottonwood Modern - Innrammingsoppdatering. enda bedre ting fra Life of an Architect.


Bihullet til en arkitekt. Viktigheten av å sette mål. Designers' Choice Award - Peer Recognition.


Skissene dine taler for seg selv. John Ruskin: Common Law of Business Balance. Del dette: Klikk for å dele på Facebook Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Twitter Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på LinkedIn Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Reddit Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på WhatsApp Åpnes i nytt vindu Klikk for å dele på Reddit. e-post dette til en venn Åpnes i nytt vindu Klikk for å skrive ut Åpnes i nytt vindu.


Livet på college for arkitektstudenter er bemerkelsesverdig forutsigbart for de av oss som har vært gjennom det. Til tross for at jeg er 29 år borte fra min egen tid i studio, ser veldig lite ut til å ha endret seg. Det er noen få … [Fortsett å lese]. Da vi alle gikk på arkitektskolen, laget vi massevis av arkitektoniske modeller, men når vi ble uteksaminert … ikke mer.


Hva skjedde med alle de arkitektoniske modellene? Derfor er ikke alt du leser på denne siden en erstatning for å faktisk jobbe med meg. Å følge mine tilfeldige råd er på egen risiko ... hvis du vil ha min udelte oppmerksomhet, vil jeg anbefale å ansette meg. Du er her: Hjem.

No comments:

Post a Comment